Szolgáltatások

Hibajavítás

Legyen szó villamos hálózatokról, biztonságtechnikai vagy tűzvédelmi rendszerekről, meghibásodás mindenhol felléphet. A hiba bekövetkezésén túl már csak az a kérdés, hogy a jelenség mennyire gyorsan, költséghatékonyan és persze a lehető legkisebb fennakadással, üzemkimaradással hárítható el.

Karbantartás

Gyakorlati tapasztalatok igazolják, hogy a váratlan üzemzavarok számát jelentősen le lehet csökkenteni a villamos karbantartási munkák elvégzésével. Persze jogos lehet a kérdés - egy jól működő rendszert miért kellene egyáltalán javítani, karbantartani. A válasz magától adódik - egy összetett, inhomogén rendszer megfelelő teljesítménye és rendelkezésre állása csak akkor biztosítható, ha annak egészét és egyes összetevőit is rendszeresen gondozzák, fejlesztik.

Hálózatépítés

Az elektromos hálózatok, gyenge- és erősáramú rendszerek megfelelő méretezése, kialakítása, üzembiztos működése minden intézménynél és vállalkozásnál kiemelt fontossággal bír, hiszen ezek biztosítják a cégek napi folyamatos működésének alapjait.