Hírek

Álláshirdetés: Vagyonvédelmi szerelő

Mi vagyunk a Mavorski, és szeretnénk, ha te lennél az új vagyonvédelmi szerelőnk!

A Mavorski Kft. villany- és épületgépészeti szerelések kivitelezésére alakult 2004-ben. Kisvállalkozásként biztonságtechnikai, villamossági és hálózati szereléseket végzünk a lakossági és az üzleti szférában. Az épületvédelem területén alkalmazott új technikáknak köszönhetően egyre nagyobb tapasztalattal rendelkezünk a vagyonvédelem különböző speciális szakterületein is.

Csapatunk kizárólag a legkiválóbb szakemberekből áll, akik nap mint nap azzal az elhivatottsággal ébrednek, hogy a vállalatok és a magánszemélyek értékeit és életét biztonságban tudhassuk.


Gyakornoki program

Társaságunk a TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-0370 gyakornoki program keretén belül 2014. szeptember 1-től - a vállalkozás jelenlegi statisztikai létszámát megnövelve - új foglalkoztatás támogatásával egy fő további munkatársat foglakoztat. Munkáját cégen belüli segítő mentor támogatja.

FMM rendelet

Társaságunk 2013. évtől - a 22/2005. (XII.21.) FMM rendelettel módosított, a munkaeszközök és használatuk biztonsági és egészségügyi követelményeinek minimális szintjéről szóló 14/2004. (IV.19.) FMM rendelet alapján - villamos biztonságtechnikai, érintésvédelmi felülvizsgálatokat is végez. Fontos információ ez ügyfeleink számára is, hiszen a váratlan üzemzavarok, meghibásodások, és természetesen a személyi sérülések elkerülése érdekében karbantartási munkálatait előre tudják ütemezni.